Rólunk

Ismerd meg a LaMôme történetét, alapítóit, tulajdonosait és szakértőit, valamint az értékrendet, ami alapján a közösség működik.

Az anya érzése a legboldogítóbb vagy a legfájdalmasabb, aszerint, amint a sors ezt neki osztályrészül juttatja.

LaMome logó

01 | Alapítók

A LaMôme Mami-közösséget 2014-ben hívta életre Mádai Vivien, Bodnár Vivien és Szilágyi Virág. A céljuk egy olyan személyes ismeretségen és meghíváson alapuló közösség létrehozása volt, melyben az édesanyák és az anyaságra készülő nők kötetlenül beszélhetnek, segíthetik egymást és megoszthatják egymással tapasztalataikat.

A két Vivi és Virág kezdeményezése hosszú évekig tartó áldozatos munkájuk révén az egyik legnevesebb és legminőségibb Mami-közösséggé nőtte ki magát. Az alapítók – egyéb elfoglaltságaik és a világjárvány támasztotta fokozatos online elvárások miatt – 2021-ben hívtak segítséget a LaMôme-sztori továbbviteléhez a Seven Digits Média Zrt. tulajdonosai személyében.

LaMome alapítók
LaMome logo

02 | A felmentő sereg

A LaMôme márkát és a hozzá tartozó Facebook oldalt, illetve a Facebook csoport adminisztrációját 2021-ben vette át a Seven Digits Média Zrt. tulajdonosaihoz tartozó DigitCom Kft. A tulajdonosok szándéka, hogy az Alapítók által felépített közösséget és az Alapítók nagyvonalú, önzetlen és segítő szándékú értékrendjét továbbvigyék és technológiai, valamint tartalmi szempontból továbbfejlesszék.

Az új tulajdonosok sem a LaMôme márka továbbfejlesztésébe, sem a Facebook Csoport mindennapi működésébe, sem a tartalmi fejlesztésekbe nem kívánnak beleszólni, így a DigitCom Kft. ügyvezetését a 7Digits csapatához az elsők között csatlakozó kollégájukra, Czire Zsuzsannára bízták.

03 | Küldetésünk

Küldetésünk

A LaMôme célja egy támogató és segítő közösség fenntartása, ahol  meghallgatnak és tanácsot kapsz, ahol együtt nevetünk és (néha-néha) sírunk, ahol egymást bátorítva és kézen fogva haladunk a szülőség rögös útján.

Az inspiráló történetek mellett készülünk szakértői tanácsokkal, gyakorlati tippekkel, közös eseményekkel, ajánlókkal, mindennel (is), amivel a mamik mindennapjait könnyebbé tudjuk tenni. Ne feledd, a környezet és a média által támasztott, gyakran irreális elvárások közepette nem vagy egyedül – a LaMôme közösség melletted áll.

Mamik, tartsunk össze, mert együtt könnyebb.

03 | Együttműködő partnerek

webshippy ikon
revitalmed ikon
eOptika ikon
eOptika ikon

04 | Hasznos információk

A LaMôme Mamiközösség egy zárt Facebook Csoport, ahová ajánlás útján veszünk fel új tagokat. Új jelöltek a Csoport tagjainak ajánlásával kerülnek be, így ha szeretnél csatlakozni a Közösséghez, kérlek, keress valakit, aki már tagja a LaMôme csoportnak és kérd meg, hogy a Csoport adminisztrátorainak küldött ajánlásával jelezze támogatását.
Amennyiben jelentkeztél, kérlek, légy türelemmel, a Csoport admin-ok pár naponta átnézik a csatlakozási kérelmeket és döntenek a jóváhagyásról. Amennyiben egy hét elteltével sem kapnál választ, kérjük, hogy ezen a linken jelezd az adminisztrátorok felé.

A tartalomértesítő a LaMôme Blog bárki által igénybe vehető ingyenes online szolgáltatása. Heti, vagy esetenként kétheti egy alkalommal küldünk e-mailt azoknak, akiktől erre előzetesen engedélyt kaptunk. A tartalomértesítőre a LaMôme Blog bármelyik oldalán fel lehet iratkozni, az esetleges leiratkozás pedig minden e-mail üzenet alján megtalálható “Leiratkozás”, vagy “Unsubscribe” gombbal elvégezhető.

A tartalomértesítőben a LaMôme Blog legújabb cikkei, videói és podcast-jai mellett igyekszünk minden olyan újdonságot, ötletet, lehetőséget, vagy épp terméket bemutatni, mely hasznára lehet egy Mindentudó Maminak.

Amennyiben szeretnél a LaMôme szakértőivel konzultálni, vagy időpontot foglalnál hozzájuk, azt a Szakértőink oldalon megteheted. A rajtunk keresztül indított megkeresések a LaMôme számára semmilyen anyagi juttatással, jutalékkal, vagy egyéb előnnyel nem járnak, szakértőink kiválasztása során kizárólag a szakmai hitelességet és a LaMôme közösség értékrendjével való azonosulást tartjuk szem előtt.

A LaMôme Blog tartalmai szerzői jogvédelem alatt állnak. A LaMôme márka tulajdonosa, a DigitCom Hungary Kft. a tartalmak újrahasznosítását, másolását, más domain-eken történő publikálását szigorúan tiltja, illetve speciális esetekben meghatározott feltételekhez köti.

Amennyiben szeretnél bármilyen, a blogon megjelenő tartalmat újrahasznosítani, publikálni, vagy teljes terjedelmében hivatkozni, kérlek, hogy ezen a linken keresztül vedd fel a kapcsolatot a DigitCom Hungary Kft. ügyvezetésével.

Mi történt a régi LaMôme logóval?

Legnagyobb sajnálatunkra a régi logó elérhetetlen volt már olyan – úgynevezett vektoros – formátumban, amire szükség lett volna az átdolgozásához, így egy a régihez hasonló, de letisztultabb irányvonal mellett döntöttünk.

Változik majd a LaMôme Csoport házirendje?

Nem tervezünk alapvető változtatásokat, hiszen a LaMôme közösség és az alapítók által kialakított mértékrend és működés az, ami a valódi értékét adja a LaMôme márkának. Időről-időre – elsősorban a közösség javaslatainak megfelelően – nyitottak vagyunk változtatásokra, de semmiképp nem kívánunk olyan bevett szokásokon, vagy íratlan szabályokon változtatni, amit nem a közösség javát szolgálja.

Hogyan vehetek részt a LaMôme blog tartalomfejlesztésében?

Ha úgy érzed, lenne olyan mondanivalód, ami a blog oldalaira kívánkozik, akkor kérlek, keresd meg a LaMôme márkát üzemeltető cég, a DigitCom Hungary Kft. ügyvezetőjét, Czire Zsuzsannát ezen a linken. Zsuzsi elmondja majd a lehetőségeket és a vendég-tartalmak készítésének folyamatát is.

05 | Légy részese a LaMôme csapatnak

anyuka a napár előtt kezében egy kisbabával
Mosolygó és dolgozó fiatal hölgy

Mindig nyitottak vagyunk a LaMôme Közösség kreativitására

Amennyiben úgy érzed, hogy a LaMôme blog nyilvánosságának figyelmét érdemlő történeted, javaslatod, kreatív koncepciód, vagy tartalmad van, írj nekünk és mi segítünk, hogy minél több Mami tudjon róla.

Lejátszás ikon
Hallgasd Ikon
Bűvész ikon

Csatlakozz a bennfentesekhez

Cikkeink, videóink és rendezvényeink egy részét csak a bennfenteseknek tartjuk fenn. Csatlakozz és értesülj elsőnek mindenről heti egy e-mailben!

Send this to a friend