A La Môme sztori

HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKEK

Alapítóink

A La Môme Mami-közösséget 2014-ben hívta életre Mádai Vivien, Bodnár Vivien és Szilágyi Virág. A meghíváson és a személyes ismeretségen alapuló csoport célja az önzetlen segítségnyújtás volt a többi kismama és fiatal anyuka számára.

Hosszú évekig tartó áldozatos munkájuk révén a La Môme komoly márkává nőtte ki magát a hazai mami közösségen belül, míg 2021-ben a La Môme-sztori továbbvitelét az Alapítók a Seven Digits Media Zrt. tulajdonosi körére bízták.

kuldetesunk

FOLYTATÓDNIA KELLETT

A La Môme jövője

A Seven Digits Média Zrt. Czire Zsuzsannát kérte fel a La Môme Blog tartalmi megújítására, majd a La Môme márkanév mögötti cég vezetésére - az Alapítók által létrehozott tartalmak és főleg az értékrend megőrzésének igényével és ápolásával.

A La Môme Blog azóta is igyekszik a Mamik számára leghasznosabb tartalmakat publikálni, a legmegbízhatóbb szakértők tudásának teret adni és nem utolsó sorban az egy évvel később megnyitott La Môme Shopon keresztül elérhetővé tenni a várandósság és az anyaság mozgalmas éveit megkönnyítő termékek minél szélesebb körét.
 • Hiteles információk

 • Ellenőrzött termékek

 • Folyamatos innováció

rolunk-LaMome-kisbaba-mami
 • INGYENES SZÁLLÍTÁS

  Ingyenes szállítás 35 ezer forint feletti rendelés esetén
 • BIZTONSÁGOS FIZETÉS

  Stripe és OTP Simple Pay technológiával védett adatok, kényelmes checkout
 • VISSZAKÜLDÉS 30 NAP

  Meggondoltad magad? Nekünk akár 30 napig is visszaküldheted
 • ORSZÁGOS SZÁLLÍTÁS

  Gyorsan és precízen szállítunk, bárhol is laksz
Facts-Banner

Our company

Popular Understanding,
Fashion For Everyone

Apparently we had reached a great of height in new the atmosphere, for the sky was deadn wealth of experience in range of photogphic styles & services just run your fashion Store which while keeping in mind that high quality things arent always too expensive. Our goal is to make how you keep up with the times in style! We ship worldwide & space! 

Our Mission

Quis nostrud exercitation ulla laborisn
ut aliquip commodo consequat legging and harem pant from Italian.

Our Vision

Quis nostrud exercitation ulla laborisn
ut aliquip commodo consequat legging and harem pant from Italian.