A LaMôme sztori

HAGYOMÁNYOS ÉRTÉKEK

Alapítóink

A LaMôme Mami-közösséget 2014-ben hívta életre Mádai Vivien, Bodnár Vivien és Szilágyi Virág. A meghíváson és a személyes ismeretségen alapuló csoport célja az önzetlen segítségnyújtás volt a többi kismama és fiatal anyuka számára.

Hosszú évekig tartó áldozatos munkájuk révén a LaMôme komoly márkává nőtte ki magát a hazai mami közösségen belül, míg 2021-ben a LaMôme-sztori továbbvitelét az Alapítók a Seven Digits Média Zrt. tulajdonosi körére bízták.

kuldetesunk

FOLYTATÓDNIA KELLETT

A LaMôme jövője

A Seven Digits Média Zrt. Czire Zsuzsannát kérte fel a LaMôme Blog tartalmi megújítására, majd a LaMôme márkanév mögötti cég vezetésére - az Alapítók által létrehozott tartalmak és főleg az értékrend megőrzésének igényével és ápolásával.

A LaMôme Blog azóta is igyekszik a Mamik számára leghasznosabb tartalmakat publikálni, a legmegbízhatóbb szakértők tudásának teret adni és nem utolsó sorban az egy évvel később megnyitott LaMôme Shopon keresztül elérhetővé tenni a várandósság és az anyaság mozgalmas éveit megkönnyítő termékek minél szélesebb körét.
 • Hiteles információk

 • Ellenőrzött termékek

 • Folyamatos innováció

rolunk-LaMome-kisbaba-mami
 • Villámgyors szállítás

  Szállítás raktárról 1-3 munkanap alatt
 • 30 napos visszaküldés

  Nem jött be? Sebaj, nálunk 30 napig visszaküldheted
 • Biztonságos fizetés

  Gyors és biztonságos fizetés Stripe technológiával
Facts-Banner

Our company

Popular Understanding,
Fashion For Everyone

Apparently we had reached a great of height in new the atmosphere, for the sky was deadn wealth of experience in range of photogphic styles & services just run your fashion Store which while keeping in mind that high quality things arent always too expensive. Our goal is to make how you keep up with the times in style! We ship worldwide & space! 

Our Mission

Quis nostrud exercitation ulla laborisn
ut aliquip commodo consequat legging and harem pant from Italian.

Our Vision

Quis nostrud exercitation ulla laborisn
ut aliquip commodo consequat legging and harem pant from Italian.