Elállási jog


A vásárlói szerződéstől 30 munkanapon belül indokolás nélkül elállhatsz. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor az árut átvetted. A LaMome International Kft. köteles az általad kifizetett összeget mihamarabb, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni.
Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket te viseled. Ezen felül egyéb költség nem terhel. A LaMome International Kft. azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a kártérítés Téged terhel, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézted elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget nem tudunk vállalni!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheted a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

 

Az árucserére vonatkozó feltételek 


Jogodban áll kicserélni a megvásárolt termékekeket indokolás nélkül, a szállítás dátumától kezdett 30 naptári napon belül. Abban az esetben, ha a visszaigazolt megrendelés termékeit külön-külön, eltérő időpontokban szállítjuk ki, az utoljára kiszállított termék kiállítási dátuma lesz az irányadó.
LaMome International Kft. nem fogad el használt vagy sérült termékekre vonatkozó kicserélésére vagy visszatérítésére vonatkozó igényeket (ide nem értve a hibás termékeket). 

 

Ha ruházati terméket szeretnél visszatéríteni, akkor nélkülözhetetlen, hogy a termék címkéje, míg egyéb termékek esetében a csomagolása és a védőfólia sértetlen maradjon.

Nem cserélhető ki egy modell egy másik modellre, csak a méretet lehet kicserélni azonos modellen belül. Ha egy terméket egy másik modellre szeretnél kicserélni, először küldd vissza az első terméket, majd egy új rendelésben rendeld meg a kívánt modellt.

 

A megvásárolt termék visszaküldésénél, az adott terméket minden esetben gondosan be kell csomagolni és ajánlottan, csomagkövetéssel az alábbi címre visszaküldeni:

LaMome International Kft.
1015 Budapest
Szabó Ilonka utca 10 kpcs: 30