Minden egy helyen, amit a hozzátáplálásról tudni szeretnél

Hozzátáplálás kisokos


01|
A hozzátáplálás megkezdése

Ha a kisbabád készen áll a hozzátáplálásra, akkor kétféle módon kezdhetsz hozzá: tradicionális hozzátáplálással vagy a baba által vezetett (BLW, azaz a falatkás) hozzátáplálással.

Könyvünkből megismerheted mindkét módszer előnyeit és hátrányait, sőt, összegyűjtöttünk 5 tippet, aminek a segítségével élvezetesebbé teheted az étkezést a babóca számára.

Bónuszként pedig összeállítottunk egy táblázatot, amit akár a hűtőre is kitehetsz, és amiben fel van tüntetve, hogy a kismanó hány hónaposan éppen milyen élelmiszereket ehet.

Letöltöm az E-bookot »


02

Ételek, amikkel vigyázni kell

Az új ételek bevezetése során minden esetben figyelned kell a kisbaba reakcióját, az esetleges ételallergia jeleinek felismerése miatt. Ha allergiás megbetegedés már jelen van a családban, akkor a kérédses élelmiszer bevezetése előtt mindenképpen tanácsos egy allergológussal konzultálni.

Vannak olyan élelmiszerek és italok, amelyeket nem ajánlott adni a kislurkó egy éves kora előtt, mert a fejletlen emésztőrendszer nem képes ezekkel megbirkózni.

Külön fejezetet szántunk annak, hogy milyen változásokra számíthatsz a szilárd étel bevezetése után és hogy milyen árulkodó jelek rejtőzködhetnek a kismanó pelusában is.

Letöltöm az E-bookot »


03|
Lapozz bele az E-bookba!

A 25 oldalas könyvecske tartalmazza a hozzátáplálás megkezdéséhez szükséges általános tudnivalókat, a potenciális veszélyekre utaló jeleket illetve azoknak az élelmiszereknek és italoknak a listáját, amelyeket inkább kerülni érdemes.

Összegyűjtöttünk 10 szuperélelmiszert, amelyek jó alapot nyújtanak arra az esetre, ha valami különlegessel kínálnád meg a kislurkót.

A megszokott alma-sárgarépa-burgonya-sütőtökön kívül, további egészséges és tápanyagokban gazdag élelmiszereket is összegyűjtöttünk. Jó étvágyat!

Letöltöm az E-bookot »

Mami, ezt ugye nem hagyjuk ki?

Töltsd le most ezt az átfogó hozzátáplálás kisokost, ahol minden fontos információt megtalálsz 4-6 hónapos kisbabád első étkezésével kapcsolatban.


Mami, ezt ugye nem hagyjuk ki?

A fenti ajánlat határideje lejárt, így ebben a játékban sajnos már nem vehetsz részt. De előtted a lehetőség, hogy ez a jövőben ne forduljon elő!

LaMôme Facebook Oldal

Immár 6 éve, közel 30 ezer taggal –
mert Együtt könnyebb!

LaMôme facebook csoport

Immár 6 éve, közel 30 ezer követővel – mert Együtt könnyebb!

Send this to a friend