Egyszerű DIY ötletek: Egy csomag szeretet ❤️

Egyszerű DIY ötletek: Egy csomag szeretet ❤️

Egyszerű DIY ötletek: Egy csomag szeretet ❤️ 2560 1281 Czire Zsuzsanna

Az egyszerű DIY ötletek tökéletes időtöltés az esős délutánokra, vagy amikor kifogytatok a program ötletekből a gyerkőccel. Viszont ez a szeretetzsák nemcsak közös időtöltés, hanem egyúttal egy lehetőség egy olyan tárgy készítésére, melyek a későbbiekben segítheti a kislurkót átlendíteni az óvodába, iskolába való beilleszkedésben, az esetleges szeparációs szorongás leküzdésében.

A szakértők szerint nagyban segítheti az elválást (amikor az oviba vagy az iskolába megy a gyerek) ha valami olyan tárgyat visz magával, ami az otthont, a biztonságot, a közöttetek lévő szeretetet jelenti neki. 😊 Egy közösen készített szeretetzsák egy tökéletes eszköz erre, amely szívecskéket, biztató üzenteket, közösen gyűjtött kincseket vagy cukorkákat is tartalmazhat, a kettőtök stílusának megfelelően.

Hozzávalók az egyszerű DIY ötletek megvalósításához:

Az alábbi hozzávalók beszerezhetőek kreatív- és hobbiboltokban, illetve méteráru boltokban:

  • Anyag zsák  (ha úgy jársz mint én, és nem találsz megfelelőt, illetve rengeteg szabadidőd is van, varrhatsz egyet Te is 🤣)
  • Dekor filc, tetszőleges színben
  • Papír, a szeretetteljes üzenetekhez
  • Olló, cérna, varrótű, toll
  • Madzag vagy zsenília drót

Az alapanyagok beszerzése után, ha szükséges, kiszabjuk és megvarrjuk a zsákot, majd elkészítjük a szíveket és az üzeneteket, illetve tetszőlegesen kiegészítjük egyéb „kincsekkel”, közösen gyűjtött kaviccsal, kagylóval, gesztenyével vagy kedvenc cukorkákkal. Végezetül bekötjük a zsák száját egy madzaggal vagy zsenília dróttal és készen is van a szeretetzsák!

Jó mókázást!

 

Ha hasznosnak találtad az ötletet, vagy ismersz valakit, akinek a gyerkőce most kezdi az ovit vagy sulit, és esetleg kicsit nehezen megy az elválás, oszd meg vele is az alábbi elérhetőségek valamelyikén 🥰 Köszönjük szépen!

Share via
Send this to a friend