Partnereknek

Csatlakozzon ön is Magyarország leggyorsabban fejlődő Mamis közösségéhez. Több ezer napi látogató, naponta 150 új Mami tagság, hetente több ezer új követő, havonta több száz látogató az eseményeinken, heti szintű média megjelenések.

A parnetkártyához való csatlakozás ingyenes.

A tagságának a feltételei, hogy minőségi terméket értékesítsen a cég , és minimum 10% kedvezményt biztosítson a La Mome kártyatulajdonosok számára. 

A partnerkártya hirdetési feltételei több szempontot vettek figyelembe, ezért két kategórián belül választhat a hirdető. 

Alapcsomag: 

  • Az alapcsomagnál automatikusan felkerül a La Mome oldalára a cég logója, melyre a mamiknak lehetőségük van rákeresni, majd erre kattintva átirányítjuk őket a partnerünk weboldalára. 

Csomag ára: Ingyenes

Extracsomag: 

  • Az extracsomagnál automatikusan felkerül a La Mome oldalára a cég logója, melyre a mamiknak lehetőségük van rákeresni, majd erre kattintva átírányítjuk őket a partnerünk weboldalára. 
  • A La Mome fórum ingyenes hirdetési lehetőséget biztosít neki havonta kétszer poszt formájában, ahol bemutathatja új termékeit, és akcióit.
  • A La Mome Mami találkozókon, rendezvényeken eseményeken, roll upokon tüntetjük fel a cég logóját.
  • Félévente egy ingyen PR megjelenést biztosítunk a Heticuki rovatban, amiben egy külön postot szentelünk, a cégnek és termékének, képekkel, interjúval megjelenítve.
  • Havonta egy napitipp elhelyezése az oldalon partnerünk oldalának linkjével.
  • Megjelenés a La Mome kiadványaiban, és egyéb média szereplésben.

Csomag ára: 99,900 HUF / fél év

JELENTKEZÉS 

Cégnév (kötelező)

Kapcsolattartó (kötelező)

Cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Weboldal (kötelező)

Email cím (kötelező)

Kedvezmény mértéke (kötelező)

Iparág (kötelező)

Választott csomag (kötelező)

Megjelenítendő logó (kötelező)

Megjegyzés

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események