Bemutatkozunk

Mádai Vivien

Ha nekem egy éve valaki azt mondja – jövőre bemutatkozást kell írnod az induló kismama blogodhoz, valószínűleg tátott szájjal bámulok rá, és legyintek. Ma már valóban tátott szájjal bámulok de egészen más miatt. Van egy pici fiam Zénó, aki a világ legjobb babája ( a hivatalos papírt azért csak két hónapos korától hitelesítjük 🙂
…és még mindig nem hiszem el.

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )

Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Amikor kismama lettem, sokaktól megkaptam, hogy mi lesz így a karriereddel. Erre mindig egy válaszom volt. A karrier vajon ott lesz 50 év múlva és mosolyogni fog rád? Ilyenkor persze megszeppennek.

Persze nem mondom hogy nem fontos, de most valaki egészen más élvez prioritást.

De hogy a lényegre térjek. Attól hogy valaki kisbabát vállal, mint nő nem áll meg az élete. Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni. Higgyétek el, mi is csak kísérletezünk, így vágjunk bele együtt, és legyetek ti is részesei a vicces történeteinknek, hasznos vagy haszontalan tanácsainknak, sírós kudarcainknak, és felhőtlen boldogságunknak. Jó kalandozást!

madai-vivien


Bodnár Vivien

Egy 27 éves édesanya, feleség, lelkes vállalkozó, kísérletező és megtapasztaló “szolga-gépezet”, mely immáron 2 éve megállás nélkül működik.

Az anyaság bugyraiba tervezetten, de cseppet sem felhőtlenül vetettem bele magam, majd ahogy fellélegeztem volna, egy 3 hónapos hasfájós, nem alvós időszak után, jött a következő “sokk” Terhes vagyok!

TERHES?! De hát most szültem, szoptatás alatt nem is lehet teherbe esni… (ekkora badarságot) Sőt még egy fél véletlenből is lehet…Azóta is emlegetjük a férjemmel azt a bizonyos “Hupsz… ááá, hagyjad, tuti nem lesz gáz, most szültél” párbeszédet. Szóval így született meg a második babám 11 hónap korkülönbséggel.

Immáron két elragadó csintalansággal, és egy kiszolgálást magas fokon igénylő férjjel élem összezárva a mindennapjaimat. MAXIM másfél, MILANA pedig fél éves.

Lényeg a lényeg, Lamome lett a mindenem. Mindig kaptam segítséget, információt, és lelkesítést. Köszönöm nektek mindezt, és köszönöm, hogy részese lehetek egy ilyen világnak, amit Mi, Anyák, összefogva hozunk létre. Hiszen együtt könnyebb…

image


 

Szilágyi Virág

Ikres anyuka, aki könyvet is írt az ikres élet sajátosságairól, vállalkozó, képviselő, tanácsadó polihisztor.

26 évesen mindenki nagy meglepetésére ikrekkel lettem várandós. A kezdeti sokk után összeszedtem minden szuper erőmet és mára igencsak ügyesen lavírozok az ikres anyaság – vállalkozások – feleség háromszögű útvesztőjében.

Az a típus vagyok, aki mindig szeretne valami újat, valami kreatívat csinálni. Aki nem tud megülni a fenekén, akinek mindig tele van a naptára, aki mindig buzog.

Hát így kerültem én a La Mome csapatba is.

Küldetésemnek érzem hogy átadjak valamit, hogy segítsem az anyukákat, hogy támogassuk, szeressük, tiszteljük és elfogadjuk egymást. És ennek a küldetésnek csodálatos platformja a La Mome közösség. Köszönöm, hogy vagytok!

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események