Az út, amin a szívem visz, pedig a lábamnak kellene.

Tavasz elején írtam nektek talán az idei évem legnagyobb kihívásáról, az Ultrabalatonról.
Akkor is félve láttam neki az edzésnek, de úgy voltam vele, hogy bőven van időm, addig vígan felkészülök. Nem vagyok egy patópálúr, de most, amikor csak lehetett, lebeszéltem magam a futásról. Terepen is kellene gyakorolni, de most túl hideg van, túl meleg van, túl szeles az idő, mindjárt sötétedik, nagy a sár és társaik mindig kedvemet szegték. Bár ezek remek kifogások voltak magamnak magammal szemben, de a lelkiismeretem mindig megszólalt:

“Van egy futógéped!!!Hahó! Vedd elő, az csak egy mozdulat!”

Bevallom, legtöbbször még az is nehezemre esett, de nem volt pofám magammal szemben sem mindig ezt megjátszani. Na meg ott a csapat. Számítanak rám, meg kell csinálnom. Egy nemes ügy érdekében, hűen a LaMome szlogenhez, az együtt könnyebb jegyében és a Triumph #EgyüttErősebbekVagyunk kampány támogatásaként pláne nem vallhatok kudarcot. Így hát, bár nagyon nem volt kedvem, azért heti 2-3 alkalommal (inkább 2, mint 3 – a szerk.) csak felpattantam arra a gépre.
Aztán amikor kimerészkedtem, jött a pofon: ott még nehezebb dolgom van.

Ha egy kis sikerélményt akartam, ami tovább visz ezen az úton, akkor bent futottam a csoda gépemen.

Nem lehetek elég hálás (és a LaMome sem) a Mediwelnek, hogy lehetőséget biztosítottak nekem a felkészüléshez. Ha nincs az Oto Antelope futógépem, biztosan nem tudnék nyugodt szívvel a rajthoz állni jövő héten.

Túlságosan nyugodt mondjuk most sem vagyok, de legalább az előbb eljutottam itthon a 4. kilométeremig a gépen. Talán nem lesz annyira nehéz egy kicsivel többet futni kint a terepen egy hét múlva. Utána meghalok, afelől semmi kétség, de ha belehalok is elvonszol a lábam szívem a váltópontig.

Szerzőről.

Szilágyi Virág
Szerzőnek 21 cikke van
Tudj meg többet Szilágyi Virág

Szilágyi Virág vagyok, 28 éves, 20 hónapos ikrek Zalán és Milán anyukája.
Babázás előtt tanácsadóként, trénerként dolgoztam, valamint 5 éve vezetem rendezvényszervező cégemet.
Mint ahogy a La Mome-nál mindenki más életét, így az enyémet is megváltoztatta ez a két gyönyörűség, akik bearanyozzák a napjaimat. Olyannyira, hogy a várandósságom, és a fiúk születésének körülményeit a Lifenetwork csatornán futó Jön a Baba című sorozatban ország-világ elé
tártam; nyíltan beszéltem az érzéseimről, a nehézségekről és a sikerekről is.
A mai anyukáknak szükségük van arra, hogy lássák: nincsenek egyedül, hogy tudják: mások is hasonló problémákkal küzdenek.
Éppen ezért, a jövőbeni ikres anyukák segítése céljából nemsokára megjelenik első könyvem sIKERes praktikák címmel, amely kifejezetten az ikres életről, az ikrek ellátásának gyakorlati tanácsairól szól. Ennek tükrében már biztos kitaláltátok, hogy a La Mome-on futó rovatom témája
sem lesz más: az ikres anyaság mindennapjait fogom nektek bemutatni. Kalandozzatok velem!

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események