Black Friday – játék akció

A Black Friday avagy a fekete péntek kezdetben nem a nagy akciókról volt híres, az emberek a hatalmas forgalmi dugók miatt hívták fekete pénteknek. Ugyanis a csütörtöki hálaadás utáni napon indult a nagy karácsonyi bevásárlási láz, mindenki autóba ült, elindult és nagy torlódások keletkeztek szerte Amerikában.

Egy kreatív PR-os a kereskedőkkel összefogva 1966-ban megpróbálta pozitívan kommunikálni a fekete péntek fogalmát, hiszen ezen a napon indult be a kiskereskedők üzlete, innentől ugrott meg a forgalmuk. Ettől az időszaktól kezdve a boltok tovább tartottak nyitva, és bevezették a hatalmas akciókat, hogy az emberek ne rossz élményként, hanem lehetőségként éljék meg ezt a tömeges vásárlást.

A Black Friday bár Amerikából indult, már Magyarországra is megérkezett és az utóbbi években egyre nagyobb akciókkal találkozhatunk itthon is.

Ez idén sincs másként.

Szeretnénk nektek egy szuper lehetőséget ajánlani, ugyanis a REGIO Játéknál Black Friday idején (november 23-24-25) 20-70% kedvezménnyel tudtok egyes játékokat megvásárolni és LEGO akció is vár!

Nem érdemes kihagyni, a Jézuskának be kell segíteni valahogy! 🙂

 

Szerzőről.

Szilágyi Virág
Szerzőnek 17 cikke van
Tudj meg többet Szilágyi Virág

Szilágyi Virág vagyok, 28 éves, 20 hónapos ikrek Zalán és Milán anyukája.
Babázás előtt tanácsadóként, trénerként dolgoztam, valamint 5 éve vezetem rendezvényszervező cégemet.
Mint ahogy a La Mome-nál mindenki más életét, így az enyémet is megváltoztatta ez a két gyönyörűség, akik bearanyozzák a napjaimat. Olyannyira, hogy a várandósságom, és a fiúk születésének körülményeit a Lifenetwork csatornán futó Jön a Baba című sorozatban ország-világ elé
tártam; nyíltan beszéltem az érzéseimről, a nehézségekről és a sikerekről is.
A mai anyukáknak szükségük van arra, hogy lássák: nincsenek egyedül, hogy tudják: mások is hasonló problémákkal küzdenek.
Éppen ezért, a jövőbeni ikres anyukák segítése céljából nemsokára megjelenik első könyvem sIKERes praktikák címmel, amely kifejezetten az ikres életről, az ikrek ellátásának gyakorlati tanácsairól szól. Ennek tükrében már biztos kitaláltátok, hogy a La Mome-on futó rovatom témája
sem lesz más: az ikres anyaság mindennapjait fogom nektek bemutatni. Kalandozzatok velem!

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események