BabaMama Expó – hangolódjatok a családra!

Amikor először halljuk meg a legszebb hangot amit egy anya hallhat, a születendő kisbabánk szívhangját, örökre a fülünkbe ég és onnantól kezdetét veszi életünk legszebb utazása.
Megannyi kérdésre kell választ találnunk, egészen onnantól, hogy melyik babakocsit válasszuk odáig, hogy mit vegyünk fel az esküvőjére. Számtalan út, még több termék és szolgáltatás közül kell választanunk már a kezdetek kezdetén is. Bújhatjuk az internetet, olvashatunk véleményeket más anyukáktól, ajánlásokat a védőnőtől vagy kilátogathatunk a BabaMama Expóra, ahol egy helyszínen számtalan dolgot kipróbálhatunk, tanulhatunk, tájékozódhatunk.

Az ország legnagyobb várandósoknak és kisbabás szülőknek szóló rendezvényén ugyanis számtalan szakértő, cég és termék képviselteti magát. Lesz babakacsi kalandpark, pelenkatorta bemutató szakmai előadások. Kipróbálhatjátok a legfrissebb babaápolással és gondozással kapcsolatos innovációkat valamint babafotózásra is lesz lehetőség.

 

A háromnapos esemény első napjára idén kifejezetten a várandós kismamák és kispapák számára készül programokkal a BabaMama Expo. A pénteki nap csendessége és nyugalma tökéletes miliőt biztosít a ráhangolódásra, a kis jövevény érkezése körüli teendők átgondolásra, ezért, ha babát vártok, és ráértek pénteken, érdemes ezt a napot választani a látogatásra. A színpadon hallgathattok szülésfelkészítő előadást, keresztnév választási tanácsadást, és fókuszba kerülnek az édesapák is, őket is várja egy vidám hangulatú Apuka felkészítő előadás. Bemutatjuk a várandós jógát, és kismama divat témában is várnak újdonságok.

Idén hazai tervezők izgalmas kreációiból összeállított design baba-mama blokkal is bővül a 13 éves Expo kínálata, és természetesen most sem maradhatnak ki a különféle, előzetes regisztrációt igénylő ingyenes tanácsadások. Lesz babamasszázs kurzus és gyermekpszichológustól is kérdezhettek!

Számtalan innovatív újdonsággal is találkozhattok a helyszínen, mint a pillanatok alatt összecsukható babakocsi vagy akár az alvássegítő babafigyelő.

A BabaMama Expót a sok hasznos előadás és tanfolyam mellett élményprogramok sokasága is színesíti majd: megörökíthetitek kisbabátok mosolyát egy profi babafotózás keretében, előtesztelhetitek a legízletesebb falatokat a csöppségeteknek a babaétel kóstolókon, és ha már belejöttetek a dologba, akkor egy következő helyszínen kipróbálhatjátok a különböző típusú babakocsikat az akadálypályának kialakított kalandparkban. Lesz pocak henna, és kisbabátok első fülbevalóját is megcsináltathatjátok a rendezvényen.

A család minden tagja talál izgalmas programokat, és a helyszínen elérhető fejlesztő foglalkozásoknak, játékoknak köszönhetően a nagytesók sem fognak unatkozni.

A BabaMama Expo november 16-18. között minden nap 10-18 óráig várja az érdeklődőket a Budapest Arénában, azonos jeggyel látogatható testvérrendezvényével, a nagyobb gyerekeknek szóló KidExpóval együtt.

További információ, jegyelővétel és részletes helyszíni program a weboldalon: www.babamamaexpo.hu

Szombaton mi is kilátogatunk, reméljük találkozunk sok-sok La Mome mamival! 🙂

Szerzőről.

Szilágyi Virág
Szerzőnek 21 cikke van
Tudj meg többet Szilágyi Virág

Szilágyi Virág vagyok, 28 éves, 20 hónapos ikrek Zalán és Milán anyukája.
Babázás előtt tanácsadóként, trénerként dolgoztam, valamint 5 éve vezetem rendezvényszervező cégemet.
Mint ahogy a La Mome-nál mindenki más életét, így az enyémet is megváltoztatta ez a két gyönyörűség, akik bearanyozzák a napjaimat. Olyannyira, hogy a várandósságom, és a fiúk születésének körülményeit a Lifenetwork csatornán futó Jön a Baba című sorozatban ország-világ elé
tártam; nyíltan beszéltem az érzéseimről, a nehézségekről és a sikerekről is.
A mai anyukáknak szükségük van arra, hogy lássák: nincsenek egyedül, hogy tudják: mások is hasonló problémákkal küzdenek.
Éppen ezért, a jövőbeni ikres anyukák segítése céljából nemsokára megjelenik első könyvem sIKERes praktikák címmel, amely kifejezetten az ikres életről, az ikrek ellátásának gyakorlati tanácsairól szól. Ennek tükrében már biztos kitaláltátok, hogy a La Mome-on futó rovatom témája
sem lesz más: az ikres anyaság mindennapjait fogom nektek bemutatni. Kalandozzatok velem!

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események