A lányom legkisebb barátja

Amikor a 12.heti ultrahangon az orvosom megosztotta velem a hírt, hogy kislányom lesz, az öröm-mámorban való úszkálás után rögtön elkapott a lendület, hogy mennyi minden cuki, habos-babos csodát fogok összevásárolni születendő hercegnőmnek. Ha nagyobb lesz, veszek neki hajcsatot, hajgumi, pörgős szoknyát, jaték babát… Játék babát??? Na de… milyet? Kicsit, nagyot, hajas babát, puha testűt, öltöztethetőt, vagy szép arcút…? A lecke fel volt adva.

Ahogy teltek az évek, és kislányom cseperedett, érdeklődése egyre jobban terelődött a babák felé. Volt neki egy nagy babája, amit lehetett fésülni, filctollal az arcát kifesteni, babakocsiban tologatni. De ezt a babát nehéz volt megszabadítani a gyermeki kézzel és fantáziával alkotott sminktől – így kivétel nélkül a mosógépben landolt. Utazáshoz túl nagy volt, a bevásárláshoz is és ennek ugye mindig az lett a vége, hogy “Anya, hozd.”

A Baby Secrets babák minden kislány és édesanya álma. Barátságos arcuk és kedvesen kicsi méretük az apró gyerekkezekhez lett tervezve, így minden pici tenyérben kényelemesen elfér. A kabát-, és pulóverzsebekről nem is beszélve. Ja, és a tipikus női kézi-, pelenkázótáskát ne hagyjuk ki. Egyszóval; mindenhol zavartalanul tárolható. A gyerekeknek óriási izgalamat nyújt a csomagban rejlő pöttöm fürdőkád, ami vízzel feltöltve elárulja a a titkot, hogy a benne megmártózó baba fiú-e, vagy lány; vízzel érintkezve kékre, illetve rózsaszínre színeződik a pelenkája. Nem utolsó sorban, sok édesanya gondban van a gyakran penészesedő, sípoló, gumi fürdőjátékokkal. Az apró, sípoló lyukon akaratlanul is befolyik a víz, amit onnan maradéktalanul kiszedni egyenlő a lehetetlennel.

A Baby Secrets babák tökéletes fürdőtársak minden este, mivel játék után gyorsan száradnak.
És, hogy ne csak “vízes” élményt nyújtsanak ezek az édes játékbabák, a csomagban található egy-egy kiegészítő a kis fürdőkád mellé. A kicsik kedvükre válogathatnak a hintaló, babakocsi és az etetőszék között. Mivel, nálunk most póni-láz van, így a hintaló lett a nyerő.

Egyszóval; a Baby Secrets babákkal nem lehet mellényúlni. Kicsik, mindenhol elférnek, szépek, praktikusak utazáshoz, fürdéshez, alváshoz is. Tökéletes kisbarát az óvodában, hogy gyermekünk magával vihessen egy darabkát az otthon melegéből, hogy összebújhasson vele elalvás előtt. Minden kisgyerek szívébe belopja magát az egyszerűségével. És éppen ebben rejlik a vonzereje.

 

 

Lamome tipp: Most a REGIO JÁTÉK üzleteiben családi wellnesst nyerhettek Baby Secrets baba vásárlásával 😉

 

Szerzőről.

Gál Dóra
Szerzőnek 22 cikke van
Tudj meg többet Gál Dóra

Sziasztok!

Anyaságom említésre méltó pillanait/tapasztalatait/néhány kedves történetét szeretném Veletek megosztani nyíltan és őszintén, a kendőzetlen igazságokkal együtt. Egy-két bejegyzésemet viszont vidám hangnemben írom, hogy a káoszos napok között is legyen egy kis móka és kacagás. Ugyanakkor úgy érzem, komolyan is kell foglalkozni anyai lelkünkkel, hiszen mindannyian egy eddig ismeretlen világba csöppenve idegenként álltunk az újdonsült érzések, félelmek előtt.
30 éves vagyok, két kis szöszi boldog, büszke anyukája.
Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen szuper közösségnek blogolhatok és remélem, Ti is hasonló érzésekkel olvassátok majd a történeteimet.
Szeretettel,
Dóri

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események