90 másodperces varázslat az UFO Okosmaszkkezeléssel

Kevés a szépségápolással kapcsolatos tartalom a blogon, de hisz ez nem is csoda – kinek jut ideje ilyesmire? A FOREO új UFO okosmaszkkal ez most megváltozni látszódik!

Szerintetek mi fér bele 90 másodpercbe?

Egy gyors kávé? Egy frissítő zuhany? Netán egy teljes kényeztető arckezelés?

Pontosan.

Rohanó anyukaként másfél perc nyugodt pillanat egy óra felfrissülésnek is felér, amit most a FOREO új UFO okosmaszkkezelésével ki is tudunk maxolni.

Hogy hogyan? Elmondom.

1. Nem kell hosszú egyeztetések és logisztikai bravúrok árán időpontot foglalnod egy arckezelésre, elég csupán kényelmesen hátradőlnöd a kanapédon, és máris kezdődhet a 90 másodperces okosmaszkkezelés. (Persze ha a gyerkőcök engedik és nem épp rajtad ugrálnak)
2. Letöltöd a FOREO applikációját a telefonodra és máris be tudod állítani az intelligens maszk kezelést, és hogy milyen programot szeretnél használni a készüléken, bőrtípusod és az elérni kívánt eredmény alapján.
3. Ráhelyezed a napszaknak megfelelő fátyolmaszkot a készülékre, és már indul is a varázslat: előre beállított programokkal elérhető hűtés, melegítés, T-Sonic pulzálások, valamint vörös, kék és zöld LED-fényterápia kombinálásával nyugtató hatású, hatékony, professzionális szintű szépségápolási kezeléssel kényeztetheted magad otthonod kényelmében.

Ugye milyen egyszerű?

Az én sminkeléstől és a balatoni széltől, víztől igénybe vett, száraz bőrömmel csodát tett: a Hiperinfúziós terápiának köszönhetően a kellemes meleg és a T-Sonic pulzálás egyszerre kényeztette és táplálta a fáradt bőrömet, ami teljesen megújult az otthoni maszkkezelés után.

90 másodperc „énidő” pedig MINDENKINEK JÁR.

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események