Hány percet szántál magadra mióta Anya lettél?

Kritizálni vagy inspirálni? Veszekedés a gyerekek előtt? Vagy… Bármelyik párkapcsolat megmenthető? Hogyan töltődsz fel és hogyan töltesz fel másokat? Ha a nők megtanulják szeretni magukat, az egész világ megváltozik, és a válások száma is kevesebb lesz. Az elveszett és a megtalált biztonság. Miért jó a gyereknek, ha mindent tud? Számos kérdés, ami minket La Mome Mamikat is foglalkoztat. Rengetegszer téma a fórumon, és szinte nem telik el olyan hét, hogy valaki ne dobná fel ezek valamelyikét. Éppen ezért ha van kedvetek gyertek el Ti is az az Éva Magazin rendezvényére, ahol mi is ott leszünk.

Vekerdy Tamás és Pethő Orsolya előadásán, te is felteheted a kérdéseidet párkapcsolatról, családról, és választ kaphatsz rájuk. www.evamagazin.hu/evaest/

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események