La Mome programajánló: Avalon Park

Tudjuk, hogy sokan  szeretitek az Avalon Parkot és többen jártatok már Miskolctapolcán. A következő interjúban részletesebben bemutatjuk Nektek ezt a csodás helyet. (Tóth Eszter Annával, az Avalon Park kommunikációs és marketing igazgatójával beszélgettünk.) 🙂

Sokat lehetett arról hallani és olvasni, hogy az Avalon Park a béke szigete. Minek köszönheti a park ezt a családias, nyugodt légkörét?

A park megálmodásakor egy olyan helyet szerettek volna a tulajdonosok létrehozni, ahol mindenki boldog, jól érzi magát és a mindennapi problémákat elfelejtve kikapcsolódik. Arra törekedtünk, hogy a parkban mindenki, korosztálytól és nemtől függetlenül megtalálja a szórakozási lehetőséget. Az itt töltött idő pedig még különlegesebb a parkot körül ölelő természetes gyönyörű környezetnek köszönhetően. A parkban sétálva exkluzív épületeket, HONKA rönkházakat látni, mindezt úgy, hogy egy karnyújtásnyira található a Bükk erdeje. A minőség, igényesség és egyediség elemeit keverve egy nagyszerű turisztikai létesítmény jött létre Miskolctapolcán.

Milyen szórakoztató egységekkel várjátok a látogatókat?

A 2500 négyzetméteren, szabadtéri Maya Játszópark a gyerekek paradicsoma, a HELL Kart & Event Center pedig a családok és baráti társaságok kedvence, ugyanis technikai rendszere és 35 elektromos gokartja Európában is egyedülálló színvonalat nyújt. A park gasztronómiai egységei, a Sörkert és az elsősorban olasz ízeket felvonultató Ristorante teljes mértékben kiszolgálja vendégeink ízlését finom kínálatával. A Resort & SPA és az exkluzív rönkházak pedig egy éve várják már a pihenni vágyókat.

A hotelről és a rönkházakról is nagyon pozitívak a visszajelzések és bátran ajánlhatók családosoknak is. Milyen extra szolgáltatások teszik gyerekbaráttá a hotelt?

A Maya Játszópark és a Resort játszószobája egész napos kikapcsolódást nyújt a kicsiknek, mindezt úgy, hogy animátorok figyelnek a gyerekekre. Így a szülőknek is van lehetősége kettesben lenni, wellnesszezni vagy romantikus hangulatban vacsorázni. Számos programot is megálmodtunk külön a gyerekeknek. A mesemozi, kincskeresés a medencében, sorversenyek, lézerharc mind azt szolgálják, hogy változatosan töltsék el nálunk a család legkisebb tagjai is az időt. A nagyobbak pedig vagy a kétszemélyes gokartokat próbálhatják ki szüleikkel, vagy az X-boksz sarokban játszhatnak. De figyelünk olyan apró dolgokra is, hogy legyen külön fürdőköpenyük, papucsuk és ForKids pipere kozmetikumokat is bekészítünk a szobákba. Igény esetén pedig külön kiságy, és füdőszobai kiegészítők is kérhetők.

Beszéljünk kicsit a Maya Játszóparkról, ahogy a fentiekben te is említetted, a gyerekek paradicsomáról!

A Maya egy külön kis birodalom a parkon belül, imádják a gyerekek. Olyan változatos, élvezetes, mozgásra ösztönző, kihívásokkal teli játszóeszközöket telepítettünk, amelyek által a gyermekek nem csak jól érzik magukat, hanem fejlődnek is. A gyerekek belépve a játszóparkba megrohamozzák a labirintust, önfeledten szaladgálnak a különböző akadályok között, felmásznak a tornyokba és lecsúsznak a csúszdán. Ezt pedig – ahogy látjuk – teljes extázisban, a külvilágot és szüleiket elfeledve teszik. De a játéknál sokkal több az, amit ezek az eszközök nyújtanak. A saját korlátaikat lépik át egy-egy eszköz használata során, megtanulnak odafigyelni a kisebbekre és készségfejlesztő hatásuknak köszönhetően a mozgás koordinációjuk is fejlődik. A szülők eközben nyugodtan ülhetnek, beszélgethetnek a büfében, hiszen biztonságban tudhatják gyermekeiket. Ha pedig bekapcsolódnak a játékba, együtt szerezhetnek újabb emlékezetes élményeket, hiszen minden játékeszköz alkalmas arra, hogy felnőttek is kipróbálják. Arra is figyelünk, hogy egész évben színes programokat szervezzünk, így koncertekkel, gyermekműsorokkal várjuk a családokat hétvégeken, de az igazi finn Mikulás, Joulupukki is hosszú heteket szokott nálunk tölteni.

Érdemes ellátogatni hozzánk az egész családdal és személyesen megtapasztalni az Avalon varázsát!

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események