Az Antifitness Club

Önvalló bejegyzést szerettem volna írni, aztán csak hosszabbra sikeredett így felkerült a blogra, de ígérem rövid leszek, mert tudom, hogy mindjárt fekszenek a lurkók!

Na hol is kezdjem. Szóval közel két éve írtam nektek arról, hogy milyen fontos volt az életemben a sport, és hogy mennyire hiányzik. Ott, abban a percben megfogadtam, hogy mostanttól újra visszatérek a mozgáshoz, és figyelni fogok magamra. Most 2017 van, de villámcsapásként ért a felismerés, hogy a tervemet bizony csak részben tudtam véghezvinni. Próbálok egészséges ételeket enni és minőségi dolgokkal táplálni magamat. És mert ez a blog nagyrészt a vallomások helye, bevallom azért nem teszek meg mindent azért, hogy sporttal is “sanyargassam” egészséges, ámde lomha testemet. Nem vagyok az a típus, aki nyavalyogni szokott, de basszus zavar. Zavar, mert ha nagyon akarnám be tudnám iktatni a rendszerességét az életembe. Hisz tulajdonképpen éjjel fél 2 és 3 között éppen akad egy lélegzetvételnyi időm arra, hogy sportoljak. Viccelek tudjátok. Heti kétszer azonban lenne rá mód és lehetőségem is, amivel sajnos csak néha élek. Irigyelem azokat a nőket, akikben meg van a kellő kitartás, elhivatottság, és erő, hogy szánjanak időt egy olyan dologra, aminek csinálásával nem csak magukat teszik egészségesebbé, de példát is mutatnak a gyerekeiknek.

Ezért ismét döntöttem! Nem meresztem többet a fenekemet! Vége az Antifitness Clubnak! Itt az idő, hogy újra visszataláljak a sport rendszerességéhez, még ha ez kőkemény elszántságot is igényel. IMG_2522
Ma megtettem az első lépést, felvettem az új edző ruhám, mert tegyük a szívünkre a kezünket, egy új darab rendkívül inspiráló. Érdemes egyébként körbenézni a Tchibonál, szuper trendi sportcuccaik vannak most. Itt érheted el.

Szóval elszántam magam. Újra!

Tudom, másnak ez nem nagy dolog, de én büszke vagyok magamra, és szerettem volna elmesélni nektek, mert Ti tényleg mindenben támogattok, és ezt ezúton is köszönöm Mamik! Szóval új szelek fújnak, és ha minden jól megy, és sikeresen tartom magam az elhatározásomhoz, akár még egy orkán is lehet belőle…

Köszönöm, hogy velem vagytok: ViviIMG_2525 IMG_2527

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események