Édes álmok Triumph módra

Minden tesztalkalmat gyermeki lelkesedéssel várok, de vannak darabok, amik különösen kedvesek nekem. A pizsama is ebbe a kategóriába tartozik, hisz ha tehetném egész nap pizsamában lennék! Na persze ez lehetetlen, de egy új darab láttán mindig megdobban a szívem. A mostani választásnál majdnem elcsábultam egy mélyen dekoltát csipke hálóing felé, végül azonban a kényelem győzött. Persze ezt egy cseppet sem bánom. A mély bordó szín igazi őszi szín, ami remekül passzol a mostani kedvenceim köze. Külön részes darabot választottam, ami azért is jó, mert a felső részét trikóként is fel tudom venni, olyan gyönyörű! Borzasztó kényelmes, és egyben sexy, hiszen az apró csipke betét kellemesen ötvözi a komfortot és az eleganciát. Azt hiszem egy pizsamának ennél nem is kell többet tudnia.
imageimageimage

A Triumph érzéki hálóruhái, melyek puha viszkóz anyagból készülnek, szinte  simogatják a bőrt. A tökéletes szabásvonalak elbűvölő megjelenést adnak, a bájos csipke pedig nőies megjelenést kölcsönöz. Hozzáillő fehérneművel pedig nagyszerű látványt nyújt. Tökéletes választásnak bizonyult.imageimage

Köszönet a fotókért: Borzi Vivien

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 67 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Legfrissebb bejegyzések

Közelgő események