Fáklyás futás az Olimpiáért

image


2016. június 22-én este megrendezésre került a Fáklyás futás az Olimpiáért. Kissé félve indultam neki, mert a nyúlcipőt a szülés előtt vettem fel utoljára, és finoman szólva sem voltam nyugodt, hogy nekem itt ma este bizony le kell futnom ezt a pár kilómétert. Ez az érzés azonban hamar tovaszállt ugyanis olyan hangulat fogadott minket, amire már rég nem volt precedens az életemben.


image

3000 mindenre elszánt ember, kicsik és nagyok, kerekesszékesek, és sportolók, tényleg mindenki egy emberként, óriási hangulatban tette meg a távot. Leírhatatlan érzés volt, ami akkor hatott át csak igazán amikor kiérve a rajthoz, 3000 ember világító karkötőkkel, gömbökkel, “fáklyákkal” a kezében, illetve otthonról hozott különböző villogó kütyükkel vonult a rajtvonalhoz.image


Mindent izzadságcseppett feledtetett, és az egész este egy “örömfutás” volt. Életem egyik legmeghatározóbb élménye! Köszönöm a szervezőknek, hogy a részese lehettem! Nektek pedig a rengeteg bátorító szót és drukkolást! Sok-sok ilyen eseményt még! Éljen az Olimpia napja!image

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események