Naurel Ella’s kitchen – avagy könnyítsük meg a hozzátáplálást!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én sosem voltam egy öko-bió nőci, aki minden ilyesfajta dolgot próbál felkutatni, és még a zoknija is organikus. Aztán egyszer csak minden megváltozott.

Gyerekem lett.

Gyerekszületés. A szó, ami egyenes arányosságban van azzal, hogy megpróbálod megtalálni, a létező legjobb dolgot a babádnak. Mert nincs mese, nekik tényleg a legjobbat akarjuk. Szóval, amint nekikezdtünk a hozzátáplálásnak, feladtam a chipsevő énem, és elkezdtem érdeklődni a bio ételek iránt. Zénó szeptemberben született, ami azt jelenti, hogy február – március környéken ugrottunk fejest az ízek tengerébe. Na most. Mutassatok nekem olyan helyet, ahol friss, édes őszibarackot lehet kapni februárban, bio, és apának nem kell plusz műszakot vállalni, hogy ki tudjuk fizetni. Köszi, kb egyenlő a lehetetlennel. És akkor nem beszéltem, a szilváról, sárgabarackról és egyéb gyümölcsökről. A boltit próbáltuk, egy két fajta ízlett is neki, de azért nem mondanám, hogy kitörő örömmel fogadta a kanalas mókát. Zöldségek terén szerencsére jobb a helyzet, azt mindig én készítem neki otthon, de amikor csak úgy elszaladunk valahova, már bajban vagyok mit vigyek magammal.
image_ella38
Szóval, amikor már végleg azt gondoltam, hogy karácsonyra is tápszer lesz a menü, az egyik barátnőm hívta fel a figyelmemet a Naurel Ella’s kitchen termékeire. Az ő kisfia szinte semmit nem hajlandó megenni, se boltit, se otthon főzött ételt, se semmit. Úgyhogy szegénykéim küzdöttek eleget, míg az Ella’s kitchen végre győzött. Szóval mi is neki fogtunk a tesztnek, és hát finoman szólva el voltunk ragadtatva! Miért? Ezek a termékek 100% -ig organikusak és nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, tartósítószert vagy glutènt. Tényleg olyan, mintha otthon készítetted volna! Nincs hozzáadott só és finomított cukor! Finom az ízük! Nincsenek mesterséges adalékanyagok és felvizezett koncentrátumok. Nincsenek génmanipulált hozzávalók, csakis ellenőrzött, organikus összetevők. Színtiszta gyümölcs- és zöldségpépek. Változatos ízkombinációk a gyümölcstől a zöldségig.
image_ella37
Én nem utolsó sorban iszonyú praktikus, mert csomagolásanak köszönhetően bárhova magaddal viheted és már fogyasztható is! Minket 100 % -is osan meggyőzött!
Ha szeretnétek kipróbálni, itt találjátok őket! www.naurel.hu

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

1 Comment

  • Rekl Amálka június 14, 2016 12.53 du.

    Kedves Vivien! Azt ugye te is tudod, hogy ezeknek a pépeknek a kilónkénti ára cca.8500Ft-ra jön ki? Ennél még tél közepén is olcsóbb a barack :))) Pr cikk mögé illik odaírni, hogy (x). Ezt szakmabeliként illene tudnod. 🙂

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események