Stílusos ékszerek – nemcsak Kismamáknak

Amikor először láttam a ProudMama ékszereit, még nem tudtam elképzelni hogyan is működik ez az nyakláncként funkcionáló csengő. Nem kellett sok, hamar a rabja lettem, mert nem csak szuper jól néz ki, de olyan kedves csilingelése van, hogy szinte zene a fülnek. De mi is ez pontosan… Ékszer? Babanyugtató?

image_324

Jelentem mindegyik!…Elsősorban kismamáknak ajánják, mert a nyaklánc kellemes hangja nyugató hatással van a pocaklakóra, amire a kinti életben is emlékezni fog. Érdemes már a várandosság 5. hónapjától hordani, mert a magzat ebben az időszakban kezdi el hallani az anyaméhen kívüli hangokat. A nyakláncon lévő medál a kismama hasán való mozgástól csilingel, ami nem csak nyugtat, de jó hatással van a központi idegrendszerre is. Kreatív mamiként én egy kicsit továbbfejlesztettem a használatát, ugyanis nálunk kiválóan működik a hintában való ringatózás során is. Mi a férjemmel már síkítva menekülünk minden olyan kütyütől, ami A Jingle Bells és társai lebutított dallamait vonyítja, szóval külön öröm, hogy van végre valami, ami a mi fülünknek is üdítő. Ha pedig vége az alvásnak, csak gyorsan felkapom és tökéletes kiegészítőként szolgál bármilyen öltözethez. Azt hiszem erre mondják azt, hogy ” Jó a babának, jó a mamának!” 😉

Az ékszereket itt találjátok:  https://www.facebook.com/pages/2MoM/787296134667115

image_323

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események