A nagy családi fotózás

Amikor először találkoztam a Természetesen Te csapatával, még nem gondoltam, hogy életem fontosabb pillanatainak, szerves részei lesznek. Aztán mégis. Hol az új munkám fotóit, hol az eljegyzési képeinket köszönhetem nekik. A más-más események ellenére mégis volt bennük valami közös. A profizmus. Minden fotózás olyan gördülékenyen zajlott, hogy szinte észre sem vettük, hogy egy stúdióban vagyunk. Zénó születése után is tudtuk, hogy velük szeretnénk elkészítettni első közös képeinket. Nem vagyok híve a giccses családi képeslapoknak, de abban biztos voltam, hogy itt az ideje hogy az üres falakra élet költözzön. Na nem mintha a sablon IKEÁS családok a keretben ne mutatnának jól, de úgy döntöttem jó lenne most már kicsit a sajátomat is nézegetni 😀

Szóval útnak indultunk a nagy családi fotózásra, nanà, hogy gyomorgörccsel, hogy a pici vajon, hogy fogja bírni. Bepakoltam a kis cipőt, a kis pulcsit, a kis macit, minden létező cukiságot. Persze teljesen feleslegesen, mert a végén semmire nem volt szükség, hisz, a maga nemes egyszerűségében, Zénó volt a megtestesült cukormáz. Ahogy megérkeztünk, engem rögtön kezelésbe vett a stáb, Hajni és Bianka, akik szuper sminkbe, és dögös ruhába bújtattak. Be kell valljam, amikor a tükörbe néztem, úgy éreztem magam, mint Hamupipőke, akit széppé varázsolt a Jótündér. Már az maga volt a csoda, hogy a ruhámnak nem volt hányás szaga, és nem mackónadrágot viseltem. 🙂
Aztán nekifogtunk! Ginának, a fotósnak arany keze van, így pörögtünk forogtunk már kész is voltunk. Zénó párszor bealudt, de pont ettől lettek a képek olyanok, amitől otthon majd olvadozhatnak a rokonok. Egyszóval minden szuper volt. Még ki sem léptünk a stúdióból, már csak arra tudtam gondolni, mikor lesznek kész a képek. Aztán amikor láttam, hogy új e-mailem érkezett megdobbant a szívem. A férjemmel együtt kezdtük meg szemezgetést, és nem győztünk lelkendezni, hogy ez is, meg az is milyen aranyos. A képek olyanok, mint amit megálmodtunk.
A csapat maximálisan profi, és nem csak azért, mert pontosan tudják, kinek mi áll jól. És képzeljétek jövőre kiegészülnek egy lélekmentorral is, aki életvezetési tanácsokkal fog segíteni a szépülni vágyó hölgyeknek és uraknak.
Mi bíztunk bennünk, és most sem csalódtunk. Ízelítőül íme pár kedvencünk.
A csapat elérhetősége a következő: Termeszetesente.hu ,
Gácsi Georgina – 06 30 589 8292 – studio@termeszetesente.hu

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események