Zénó kocka

Az ajándék vásárlás nem könnyű feladat. Főleg a mai világban, ahol már úton útfélen sózzák rád, a haszontalanabbnál haszontalanabb kacatokat. A bólogatós plüss kutyát, a műanyag vasútat, ami persze másnap már darabokban van, az elektromos hintát, akinek a feltalálóját legszívesebben felképelnéd, és még sorolhatnám. Ekkor határoztam el, hogy valami egészen új dolgot keresek, ami egyedi és személyes.

Mindig is szerettem a kézzel készült dolgokat, ezért gyakran kalandoztam a meska.hu kézműves oldalon. Egyik ilyen kutakodásom után leltem rá, erre az egyszerű ám de annál kedvesebb apróságra, amit egész egyszerűen csak játékkockának hívnak. Na, több se kelllett rögtön meg is rendeltem, természetesen a kisfiam nevével ellátva, hogy véletlenül sem feledkezzünk meg róla, hogy a kis kocka bizony Zénó tulajdona. Mondanom se kell, hogy, persze amellett hogy kedvesen csörög, még finom puha is, és nem kerül többe, mint 2300 forint. Szerintem nagyon kedves ajándék, úgyhogy ezen felbuzdúlva megleptem Zénó kispajtását Eszti kisfiát, Bendét is. Ha egyszer  nagykorukban előveszik, majd biztos jót derülnek rajta, mi meg persze Esztivel, majd könnyekig hatódunk az emlékek miatt.

A kis játék itt szerezhető be:

Anzix bolt

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események