Zénó kuckója

Van amit egy nő előre eltervez. Tudja milyen lesz az esküvői ruhája, tudja milyen férfit szeretne maga mellé, és nem utolsó sorban konkrét elképzelése van arról, hogy fog kinézni majd születendő gyermeke szobája.
Én sem voltam kivétel. Amióta a kisfiúnk úgy döntött minket választ családjának, semmi máson nem agyaltam, csak azon, hogyan tudnék csodálatos baba birodalmat varázsolni. Illetve kuckót. ( itt jegyezném meg a kezdő lakberendező társaimnak, a kuckó ez esetben a lyuk szinonimája. És ebbe maximálisan beletartozik a mi kis 7 nm- es gyerekszobánk is. Sebaj majd ha jön a Második – gondoltuk – majd veszünk nagyobbat…és elköltözünk, újra. Tizenkettő vagy tizenharmadjára is, de tíz után már ki számolja.
Summa summarum, elkezdtem a mi kis tároló méretű kuckónk megálmodását.

zeno_kuckoja-03
Kitaláltam a falszínt, a tapétát, a lámpát, gyakorlatilag mindent, a férjemet pedig szépen lassan az őrületbe kergettem. Az Obiban gyakorlatilag előre köszöntek, a bababoltokban pedig már rettegve menekültek tőlem az eladók, ha megláttak az ajtóban, hogy ma éppen a kék melyik olyan árnyalatát keresem, ami nincs és soha nem is létezett. Ne szépítsük konkrétan mindenkit kikészítettem magam körül. De ha egy anyuka valamit eltervez azt tűzön vízen át véghez viszi. Szóval terveztem, álmodoztam, és szépen lassan összeálltak a dolgok. Nem akartam sem túl kismacisat, sem egy high tech modern csodát. Egyszerűen hangulatot szerettem volna teremteni.

A bútor kérdés pofonegyszerű volt. A Babbo csapatának felvázoltam mit szeretnék, ők pedig mintha a fejembe láttak volna, és fiókra pontosan azt készítették, amit megálmodtam, amiért ezúton is nagyon hálás vagyok nekik.

zeno_kuckoja-02

Acryl, fehér, elegáns és egyben kedves. A falszín már meredekebb menet volt. Eredetileg egy fa motívumban gondolkodtam, de olyan minősíthetetlen matricák voltak, hogy úgy döntöttem ezt azért mégsem. Aztán jött a megvilágosodás és a sokk. Nem tudom ki hallott már az INKE tapétáról, de nekem csodálatos felfedezéseim egyike. Szerelem volt első látásra, és sokk az ára hallatán. Mesés dolgaik vannak, borsos áron, de ha valaki tényleg nem tud élni nélkülünk, íme a link: inke.nl
Maradt a csíkos tapéta, nekem is az volt anno, és szerintem örök klasszikus. És innen màr kezdett összeállni a mesteri mű. Hogy a tapétát egy kicsit felturbózzam, egy Zénó feliratot csináltattam, egy profi dekoratőrrel. Facebook: Mywoodenwold

zeno_kuckoja-03
A hangulatvilágításról pedig Cotton Ball Lights lámpái gondoskodnak. A teljes szoba képeiért egy picit még várni kell, mert ebben a pillanatban is éppen a szegőlécet rakják a padlószőnyeghez. Nem is kívánhatok ennél szebb szombat reggelt, bár van egy olyan érzésem hogy lesz még ennél rosszabb is 😉 Na de nem is szaporítom tovább a szót.
Beszéljenek a inkább a hangulat képek.

Íme Zénó babakuckója…

 

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események