Divatos kismamák

Ha divatról van szó, elsősorban arra gondolunk, hogy milyen jó rucikban járnak a mai fiatalok. Pedig nem csak ők lehetnek trendik, a kismamák ugyanolyan változatosan öltözködhetnek, vagy még stílusosabban is mint akárki más. A pocakot nem tehernek, sokkal inkább „divatos kiegészítőnek” kell felfogni abban a bizonyos 9 hónapban. Terhesen ugyanúgy lehetünk elegánsak, szexik vagy akár sportosak.

divatos_kismamak-04

Nem kell egyből kismamaruha boltok után kutatnunk. Saját nagyobb méretű ruháinkból is meg lehet oldani az öltözködést áldott állapotban. Vigyázni kell azonban, mert a túl nagy méretű ruhák a visszájára sülhetnek el, inkább még nagyobbnak mutatják a kismamát. Ha mégsem találnánk semmit a szekrényben, ami tetszene, még mindig elmehetünk egy plázába is, hiszen nagyon sokféle ruhából meg lehet oldani a divatos megjelenést, még pocakkal is.

divatos_kismamak-03

A fekete szín jó választás azoknak, akik inkább takargatnák a hasukat. Egy lenge ruha ebben a színben elegáns hatást ér el. Nem csak jól néz ki, de kényelmes is a nyári melegben, amikor amúgy is nehezebben viselhető a terhesség. Hidegebb időben egy leggings vagy egy színes harisnya remekül kiegészíti. Egy hozzá illő kalappal és saruval tökéletes lesz az összhatás. A H&M minden kismama számára tartogat értékes darabokat.

divatos_kismamak-01

A lenge ruha vonal nem csak sötét, de világos színben is hódít a várandós nők körében. Egy laza sétálós napra tökéletes összeállítást nyújt egy szandállal megspékelve. Kényelmes, mégis csinos. Csinos, de mégis hétköznapi. Ha valaki inkább szoknyás, annak a farmerszoknyákat javaslom, abból is a térdig érő fazonokat. Ajánlom figyelmetekbe egy magyar tervező ruháit (Hrvt) és a Maxmara komfortos szandáljait.

divatos_kismamak-05 divatos_kismamak-04

Úgy tűnik, kezd bekeményíteni az ősz, de ez az öltözködés terén új kapukat nyit meg. A nyárias ruhák már csak erőteljes ráöltözéssel viselhetőek, de találhatunk még olyan felsőket, amik kiemelik a leendő anyukák szépségét. A várandósság alatt ideális felsők a mell alatt szabott fazonok, vagy az oldalvarrás mentén húzott szabások. Nem kell mindig bő ruhákkal takargatnunk magunkat, a pocakot is lehet jól viselni.

divatos_kismamak-02

Szerzőről.

Mádai Vivien
Szerzőnek 71 cikke van
Tudj meg többet Mádai Vivien

25 éves vagyok, tavaly végeztem a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán. Van egy csodálatos férjem, aki a világ legjobb embere. ( az ő papírja már hivatalos )
Lassan 5 éve dolgozom televízióban mint szerkesztő és műsorvezető. És imádtam/ om.

Szólj hozzá

Rólunk

Az oldalunk azért indult, hogy megosszuk Veletek, hogyan tudunk a kislurkók mellett is teljesértékű barátok feleségek és elsősorban Nők lenni.

Közelgő események